Logo Rowdy Van Oorschot Uitvaartzorg in Amsterdam

Kosten voor de uitvaart

Wanneer u gebruik maakt van mijn dienstverlening dient dit vertrouwd te voelen. Eerlijk en transparant zijn over kosten legt de basis voor dit vertrouwen. Daarom zorg ik dat u vooraf weet met welke kosten u te maken krijgt.

Begroting vooraf

Na het eerste persoonlijke gesprek waarin we uw wensen bespreken, ontvangt u van mij een gespecificeerde begroting. Deze begroting geeft inzicht in de verwachte kosten en kunt u zien als een concept van de uiteindelijke eindafrekening. Op dat moment staat er overigens nog niets vast; alles kan nog worden besproken en aangepast.

Onafhankelijke uitvaartonderneming

Het is goed om te weten dat Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg een onafhankelijke uitvaartonderneming is. Dat geeft u veel keuzevrijheid, en het bespaart u ook kosten. Zo maak ik geen kosten voor kantoor- of opslagruimte. Ik zit ook niet vast aan bepaalde leveranciers. U maakt uw eigen keuzes, en u betaalt alleen voor wat u krijgt. Dat kan u veel geld besparen.

De totale organisatie en basiselementen die nodig zijn voor een goed georganiseerde uitvaart vallen bij mij samen in een zogenaamd ‘dienstverleningstarief’. De kist, bloemen, locaties, uitnodigingen en dergelijke worden één op één voor de inkoopprijs aan u doorberekend, vaak zelfs met extra korting.

Volledige openheid

Enkele weken na de uitvaart ontvangt u één verzamelfactuur van mij, met daarbij gevoegd de kopieën van de inkoopfacturen. Zo weet u dat u alleen betaalt voor de producten en diensten van uw keuze.

Ik zorg dat u waar voor uw geld krijgt en bewaak uw bestedingsruimte, ook wanneer deze ruim voldoende is.

Sfeerbeeld Rowdy Van Oorschot Uitvaartzorg in Amsterdam

Uitvaart regelen of voorbereiden?

Dient u een uitvaart te regelen of legt u graag uw eigen uitvaartwensen tijdig vast?
Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg is 24 uur per dag bereikbaar via 06 82 78 43 29