Logo Rowdy Van Oorschot Uitvaartzorg in Amsterdam

Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg

Met Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg adviseer, inspireer en begeleid ik u bij het vormgeven en voorbereiden van een op maat samengesteld afscheid dat bij de overledene en de betrokken omgeving past.

Bij de vele keuzes en beslissingen die genomen moeten worden sta ik op gepaste afstand naast u. Van daaruit begeleid ik u op een betrokken, onafhankelijke en ontspannen manier langs het onbegrensde pad van mogelijkheden.

Ongeacht uw situatie, achtergrond en wensen; ik ben er voor iedereen.

Rowdy van Oorschot

Mensen zijn vaak verbaasd bij het eerste contact met mij als uitvaartbegeleider: zo jong en dan zo’n baan? Inderdaad, ik ben jong en ja, ik heb deze baan. Sterker nog: ik bén deze baan. Uitvaartbegeleider word je niet. Je kunt het of je kunt het niet. Je voelt het of je voelt het niet.

Het overlijden van mijn oma bracht mij aan het begin van mijn tienerjaren al in de uitvaartwereld. Ik ging in de leer bij een plaatselijke uitvaartondernemer, waarna ik in verschillende regio’s en diverse functies mijn verdere ervaring heb mogen opdoen.

Sfeerbeeld Rowdy Van Oorschot Uitvaartzorg in Amsterdam
Rowdy is een prettig, vriendelijk en duidelijk persoon. Dat heb je nodig op dit soort momenten.
S.S. | Amsterdam

Van rouwautochauffeur en drager…

Als rouwautochauffeur en drager leerde ik de juiste etiquette kennen. Bij het overbrengen van overledenen en het geven van de laatste verzorging, leerde ik de vraag achter de vraag ontdekken en nabestaanden betrekken bij waardevolle momenten. Deze ervaring zet ik in mijn huidige functie als uitvaartbegeleider in om u rust te geven, en de belofte dat het goed komt.

Nadat een dierbare in mijn aanwezigheid plotseling overleed werd mij extra duidelijk dat de verwerking al begint op het moment van overlijden en dat zowel de dagen tot aan de uitvaart als de uitvaart zelf van grote waarde en belang zijn. Elke misstap voelt tenslotte als een krasje op de laatste herinnering.

Afbeelding Rowdy Van Oorschot Uitvaartzorg in Amsterdam

… tot onafhankelijk uitvaartondernemer

Geheel volgens haar wens heb ik haar uitvaart samen met haar dierbaren vormgegeven en geregeld. Van de kist tot het vervoer en van afscheidslocatie tot catering; we kozen leveranciers en producten die bij haar pasten en voor alle betrokkenen goed voelden. We werkten in een gemoedelijke sfeer als een team samen, waarin een ieder zijn eigen aandeel had. We kijken terug op een afscheid dat vertrouwd voelde, verbinding gaf, rust bracht en dat gerealiseerd is op basis van eerlijke kosten.

Deze uitvaart deed mij beseffen dat ik deze waardes niet kwijt kon bij een grote uitvaartonderneming. Ik miste het persoonlijke contact, ik wilde er nóg meer zijn voor de nabestaanden. Ik wilde meer een team vormen met de families, en ze vanuit mijn positie op de achtergrond honderd procent steun bieden. Daarom besloot ik op zelfstandige voet verder te gaan, om zo de ruimte en rust te hebben voor alle nabestaanden waar ik er voor mag zijn.

Geen werk, maar een kans om u te helpen

Nu verzorg ik uitvaarten als onafhankelijk uitvaartondernemer. Ik doe dat in de regio Amsterdam, maar ook in alle dorpen en steden daaromheen, zoals Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Duivendrecht, Oostzaan, Zaanstad, Almere en ook daarbuiten help ik u graag.

Uitvaarten begeleiden is verweven in mijn leven. Hierdoor voelt het voor mij niet als werk, maar als een kans om te helpen op het moment dat u mij het hardste nodig heeft.. Dit merkt u aan mijn oprechte betrokkenheid. Bij iedere uitvaart is het mijn doel ervoor te zorgen dat de nabestaanden rustig en zonder stress de periode tot de uitvaart doorkomen, en daarna met een warm gevoel kunnen terugkijken op een prachtig, passend afscheid.

Wilt u meer weten over mij, of hoe ik u kan helpen bij het voorbereiden of regelen van een goed en passend afscheid?

Neem contact met mij op

Uitvaart regelen of voorbereiden?

Dient u een uitvaart te regelen of legt u graag uw eigen uitvaartwensen tijdig vast?
Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg is 24 uur per dag bereikbaar via 06 82 78 43 29