Logo Rowdy Van Oorschot Uitvaartzorg in Amsterdam

Uitvaart voorbereiden

Als u nog volop in het leven staat, voelt nadenken en praten over de dood vaak niet echt noodzakelijk. Die bewuste dag is hopelijk nog ver weg.

Toch is het verstandig om tijdig uw wensen en/of ideeën kenbaar te maken aan uw directe omgeving. Zo zorgt u ervoor dat zij weten wat hen te doen staat als u overlijdt.

Veel mensen waar ik later voor mag zorgen, spreek en zie ik al eerder.

Het fijne hiervan is dat er al eerder ideeën zijn besproken dan op het moment dat het hart en hoofd vol zijn van verdriet.

Want stel dat u ooit ziek wordt of onverwacht overlijdt… dan komt er ineens heel veel op uw naasten af. Het is voor hen dan heel fijn als uw wensen duidelijk zijn vastgelegd. Voor uzelf biedt dit ook houvast: zo weet u zeker dat er later afscheid van u wordt genomen op een manier die bij u past.

Ik help u graag ervoor te zorgen dat alles écht goed en duidelijk geregeld is voor als die bewuste dag komt.

Sfeerbeeld Rowdy Van Oorschot Uitvaartzorg in Amsterdam

Vrijblijvend in gesprek

Wilt u graag van tevoren uw wensen vastleggen? Dan nodig ik u uit voor een vrijblijvend gesprek. Daarin bespreken we op een ontspannen manier welke wensen en welke vragen u heeft. Heeft u specifieke wensen over uw uitvaart? Of zijn er uitvaartpolissen waar onduidelijkheid over is? Geen zorgen, ik zoek het uit en schep hier helderheid in.

Na dit gesprek breng ik uw wensen en de daarbij behorende kosten samen in één overzichtelijk document waarvan we beiden een exemplaar bewaren.

Neem contact op

Afbeelding Rowdy Van Oorschot Uitvaartzorg in Amsterdam

Wensengids

Legt u liever zelf uw wensen vast op papier? Dan biedt mijn wensengids wellicht uitkomst.

In deze gids noteert u eenvoudig zelf wat voor u belangrijk is. Of het nu gaat om de locatie, de kist, de muziek, de catering… alles kunt u hierin opschrijven. Mijn advies is altijd: noteer wat u absoluut wel én niet wilt.

Na het invullen kunt u deze gids zelf bewaren, aan uw naasten geven, of aan mij, zodat ik de gids veilig voor u kan bewaren.

Wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Neem contact op

Uitvaart regelen of voorbereiden?

Dient u een uitvaart te regelen of legt u graag uw eigen uitvaartwensen tijdig vast?
Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg is 24 uur per dag bereikbaar via 06 82 78 43 29